RockStation

Shane Embury nem lazul: újabb két projekt a láthatáron

2018. január 17. - theshattered

shaneembury.jpgA március 1-én a Dürer Kertben pusztító Napalm Death basszusgitárosa, a széphajú Shane Embury lassan már annyi zenekart halmoz fel, mint Phil Anselmo. Persze nem mintha ez verseny lenne, de emberünk most két, mindegyik esetben nagy nevekkel kollaboráló side-projektet üzemelt be, melyekben Voivod, Faith No More, Mastodon és Brutal Truth tagok bizonyítják az egyébként is nyilvánvaló tehetségüket.

A The Void című vlognak Embury elárulta, hogy a Tronos, mely Billy Goulddal, Troy Sandersszel csinál és "egy Voivodos srác gitározik". Ezen már öt éve dolgozik, egy doomos, furcsa, shoegaze-es zene lesz, az album producere pedig nem más, mint a régi Napalmos tettestárs, Russ Russel.

A másik, egyelőre még név nélküli csapatban pedig Bill Kelliher, Brann Dailor és Kevin Sharp társaságában fogja kelteni a zajt, amiről egyelőre csak annyit tudni, hogy "körülbelül hárommillió riff" van bedobva a közösbe.

A teljes interjú a következő:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2213582537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum