RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala/vol.3.

2018. január 20. - sunthatneversets

ektomorf_2018.jpg

Újabb hét telt el és itt a hét öt dala megint. Ismét van magyar szereplőnk és ismét próbáltunk széles stíluspalettán mozogni a dalok kiválasztásakor. Nektek milyen dalok jöttek be a héten?

EKTOMORF - The Prophet Of Doom


Február 16-án jelenik meg az Ektomorf új lemeze a Fury. Farkas Zotya mellett a komplett tagság lecserélődött a közelmúltban, de a szekér robog tovább. Az új lemezről be is futott az első tétel a The Prophet Of Doom képében.


THE ATLAS MOTH - Galactic Brain


A chicagoi The Atlas Moth új, Coma Noir című új albuma február 9-én jelenik meg a Prosthetic Records gondozásában. A post metal , stoner és doom elemeket vastagon keverő banda új dala is a héten debütált Galactic Brain címmel.


HARM'S WAY - Call My Name


Február 9-én robban a proteinbomba, ekkor jelenik meg ugyanis a Metal Blade gondozásában a Harm's Way új lemeze, a Posthuman. A Call May Name című tétel a második nyilvánosságra hozott a korongról. Nincs jobb szó rá, mint hogy beton!


POP EVIL - Colors Bleed


Egy kicsit a mainstreamebb vonal felé vesszük az irányt. Február 16-án az eONE kiadásában jön a Pop Evil ötödik, a zenekar nevét viselő lemeze. Erről is a második dal látott napvilágot Colors Bleed címmel, ráadásul videóstól.  


BETWEEN THE BURIED AND ME - Condemned to the Gallows


A progresszív metal amerikai királya a Between The Buried And Me is új lemezzel jelentkezik. Sőt nem is eggyel, hanem kettővel, igaza az Automata I és II címre keresztelt anyag második része csak nyáron érkezik. Annál előbb jön viszont, konkrétan március 9-én az első korong, melyről videóval megtámogatva a Condemned to the Gallows című tételt tett közzé a csapat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9613589449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum