RockStation

Zajos bánat, Zajos agresszió & Zajos zaj - romantikus vasárnapi posztpunk vacsi a RNR 666-el, az Aurórában!

2018. január 27. - Nemesúr

rnr_666_poszt-punk_aurora_j93_use_v_19_sz_kuss_mich.jpg

/// Figyelem! Az ajánló a RNR 666 bulik szellemiségéhez és fílingjéhez autentikusan illő nyelvezettel, valamint kialvatlanság, szexuális frusztráció és túlcsorduló beleszarás hatása alatt született. Hasonló tünetek esetén: hallgass a benne foglaltakra. Tehát. ///

Jóóóóó régen írtunk RNR 666 buliról. That's sad. Ezért mindjárt most lesz is 3 fellépő. All very sad. Vasárnap viszont tudod majd így mire indulj szétbaszódni többedmagaddal, mint a jógyereknek a családi ebéd után. Hétfőn meg lesz mire panaszkodni. Ami sad, sad megint. De ha a hétfőre panaszkodsz, akkor eleve nem a hétfődet utálod, hanem az életed. Sad!

Ha utálod az életed, pedig itt a helyed.

Hol itt?! Holott az Aurórában lesz ez a threesome a Teenage Menopause Records (!!!) vendégelőadóival. 18:00-tól, nem vicc. Vársz, figyelsz, hallgasz, kattintasz. Fekete, rózsaszín, és/vagy gumi viselése (ruhára gondolok, szigorúan ruhára) előny lehet

Na, azt előre szögezzük a falba egy tizessel, hogy poszt-punkságra tessék számítani, meg sok-sok zajra, disszonanciára, recsegésre (duh), dobgépre, szinti bonanzára, banzai nélkül szerencsére, és emberevő gépre, amiket eldugunk és csak a buli után hozunk elő a fiúkkal feltakarítani a városvédelmise szomi de szép emberre. Vagy kívül, vagy belül. Ki tudja?! Még a végén valami összejön. Franciázás pölö lesz.

use_lp_covers.png

...Ugyanis ez a frank khretán USÉ legutóbbi lemezének felét az itt látható a Wolksvagenen virgázta el, a hülyéje dobverővel csépeli a gitárt, húrokkal a dobokat, és az itt látható kutyakórus hörögte-kaparta a vokálok felét. Na de  mindezt kihozta táncolhatóra! Lehet rá full tipegni, tolatni, reszelni, darabolni, bugizni, káposztázni, meg amit tudsz. Dejó. Még sanzon is lesz a zajömlenyben, hogy meghatottan tapiztassad magad rá. Ha brokid kivan má' a Csigarette Afterszekszi hipster pityákból, rángass le párat ide, tudják meg, hogy az ándergránd nem a spotifyon lakik, aztán lássuk, kiből van a trú! Ha bemozdulnak, keeperök. Ha nem, meg Bieberök. Igen, páratlan a humorom. Honnan tudtad, hogy nincs barátnőm? Tovább.

Ha nem vagy csaj, akkor hozzál, ez fontos, mert még a végén nem lesznek. JESSICA 93-ra például eleve féltékenynek kell lennie valakinek. Például nekem, hogy ilyen zenét csinálnak, a kis köcsögök, én meg nem vagyok benne. Anyjukat. Hogy mondják franciául, hogy anyátokat? Hát azt. Jó évjárat, szekszi név, francia is, bús is, a legbűnösebb frank gettóból jön (nem vicc, innen a név és a körzetszám, de még a 4 tag is), hát nincs mit nem szeretni, tinderen is behúznám jobbra, mint Lölö egy független lapkiadót... Ha nem egy zenekar lenne, ami shoegaze-t, cold wave-et és posztpunkot kever, ridegbúsan, posztszocosan, egyedülálló módon, oszt' meglátjuk, most is dobgépre-e. De az. JA! ÉS FIGYELEM! A frontmanus tényleg tud énekelni, ilyet se b***tam még sűrűn RNR 666 bulin!

jessica_93_live.jpg

Tovább? Nincs tovább, csak dühöngeni. A beszédes nevű VEREKEDÉS A 19. SZÁZADBAN (így, arab számmal, igazán pánk) hazai formáció mindenkit kielégít, akinek a bánat sem elég. Fingom nincs persze, kik ők és mit tolnak egyébként, senkinek nincs, épp ez a szép (hacsak nem boldog békeidőkbeli, musette-s beütésű powerviolencet, pszeudo-horthysta anti-hardcoret, esetleg patkánytorzítós blacktrash yodelt, akkor különösen szép ugyanis). Innen jó nyerni! Csizmákat kifényesíteni, atillákat kikeményítőzni, bütyköket megropogtatni, fogakra protkók, séróra kocazsírt, és tánc. Jó, jó, annyi promó azért talán befér, hogy végülis noizdzsem lesz a dolog vége, először és valszeg utoljára szerepel ez a felállás, mindenki túláradó örömére! KIH-HAGY-6-AT-LAN.

jessica_93_use_european_tour_2018.jpg

Ja, meg aztán less Küss Mich buláj is, DJ-ileg, szépen, esztétikusan, mint egy kánémet vasaló. Olyan zenékkel, amikre nem gáz maradni. Poszt- és protopunkilag, táncosíthatólag, remélhetőleg még több tömegverekedéssel és/vagy csókolózással. Amíg el nem fogy a gumi, vagy az ember. Vagy csak a gumi. Az egyik.

Szóval! Aki unja a 4 éve "tomboló" belpesti szörfhullámot és panelpszichedéliát, meg aki szerint az underground csak egy szó, mint a lókolbász, a siker, a Cthulhu'futaghn vagy a szelaví (leszarom, egy szó), vagy csak TÉNYLEG valami mókásra, hangosra és MÁSRA vágyik, MINT!... na AZ, az húzza már le a vékonybelét egy puha zsinóron az Aurórába, és hozzon zsét a drogokra, kurvákra, merchre(! sok merchre ! póló, vinyl, malacálarc !) és sodrós szofira legyenszíves. Jó? Jó. Küssi.

Katt a képekre/linkekre további kontentekért, konteókért.

rnr666_logo265x7_0010.png

/// Megj.: A szerző senkitől nem kér elnézést az itt leírtakért / itt elírtakért, csak a szervezőktől ha nem marad pénze menni a bulira. Ez előfordulhat. Az újságírásban nincs pénz, amiben van, az meg nem újságírás. Legalábbis nem ilyen. Legalábbis ezt mondogatja magának. Privát felajánlásokat, szövegírói munkaajánlatokat, mentálhigiéniás segítségnyújtást és BDSM-mel kapcsolatos (hetero) megkereséseket a rockstation e-mailcímére öntsetek. Na. /// rs_nevjegy_nemesur_nemes_mark_v2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3913606397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum