RockStation

Budapestre jön a Black Stone Cherry!

2018. január 29. - theshattered

image-1.jpgKis hazánkba látogat, így pótolja a tavalyi törölt koncertjét az amcsi rocker Black Stone Cherry. A csapat június 16-án fogja szétszedni a Barba Negra Track színpadát, jó eséllyel a tavalyelőtti Kentucky lemez és a tavalyi Back To  Blues EP legjobbjait előtérbe helyezve.

A hivatalos sajtóközlemény az alábbi:

ELSŐ SZABADTÉRI KONCERTJÉT ADJA MAGYARORSZÁGON A BLACK STONE CHERRY

Idén a legerősebb szezonjára készül az öt éves születésnapját ünneplő Barba Negra Track! The Dead Daisies, Ugly Kid Joe, Stone Sour a nemzetközi felhozatalban, és már biztos, hogy 2015 után ismét Budapesten, ezúttal a Barba Negra Track színpadán, a stadion rock és a súlyos riffek kiváló keverékét művelő Black Stone Cherry is. A Barba Negra Track 5. évadának kiemelt eseménye lesz a zenekar első hazai szabadtéri bulija.
A népszerű amerikai zenekar 2001-ben alakult, karrierjük sikerét jól mutatja, hogy míg első lemezüket szerzői kiadásban jelentették meg, 2008 után már olyan zenekarokkal indultak el turnézni, mint a Def Leppard, a Whitesnake, a Nickelback vagy később az Alter Bridge és az Airbourne. A zenekar legutóbbi nagylemeze 2016-ban jelent meg Kentucky címmel, ezt 2017-ben egy Back to Blues című EP követte. Ezen a ’60-as évek blues legendái előtt tisztelegtek feldolgozásokkal.
A Black Stone Cherry tavaly ismét ellátogatott volna Budapestre, de sajnos a teljes téli turnét törölték, így elmaradt a koncertjük. A várakozásnak azonban vége, 2018. június 16-án a Barba Negra Track színpadán láthatjuk a southern rock egyik legütősebb formációját.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2613613425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum