RockStation

Lesz új Down album, csak még nem tudni, mikor

2018. január 29. - theshattered

Phil-Anselmo.jpgPhil Anselmonak szinte több zenekara van, mint másnak tiszta pólója. Ez az egyik alaptétel a metalzene több visszatérő mondata közül, nincs mese. Phil apánk a múlt héten adott ki lemezt a Philip H. Anselmo & The Illegals nevű formációval, tavaly ott volt a Scour, meg egyébként is tele van projektekkel, viszont jogosan merült fel a kérdés: mi a helyzet a Downnal? Erre és még sok egyéb kérdésre is válaszolt a Bucketlist Music Reviewsnak.

"Egyelőre ezekre az új dolgokra kell koncentrálnom, amik most mennek, mert hogy tisztába tegyem a dolgokat és mindenki felfogja: amikor a Down összeállt, tudtuk, hogy egy több zenekar tagjaiból álló zenekar vagyunk. Mindig volt egy testvériség és szeretet az 'igazi' zenekaraink között, főleg a C.O.C. és az Eyehategod jött ki jól, meg annak idején a Pantera. Amikor bármelyikünk beindul, hagyjuk, hogy legyen tere annak a zenekarnak. Amikor a Superjoint turnézik, vagy a Superjoint dolgozik, akkor értelemszerűen nincs megfelelő idő a Downra. Tökéletesen és úgy gondolom kristálytisztán látjuk, hogy el fog jönni a nap, amikor lelassulnak a dolgok és rá tudunk érezni erre a hangulatra, főleg zenei értelemben. (...) Igen, lesz újabb Down lemez. Mindenki elkötelezett eziránt, de jelenleg csak a szándék van meg."

A teljes interjú az alábbi:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7813612717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum