RockStation

Májusban kezdi a dalírást a Dream Theater

2018. február 01. - theshattered

0dreamtheater2017_42_eredmeny.jpgJordan Rudess egy, a NAMM-on adott interjúja szerint májustól elkezdődnek a 2016-os, elég megosztóra sikerült dupla konceptlemez, a The Astonishing utódjának munkálatai. A billentyűs szerint ezt körülbelül azt jelenti, hogy egy éven belül már hallhatjuk is, mit kevertek ki a boszorkánykonyhájukban.

"Szóval tudod, időbe telik azt megalkotni. Majd ha meg van írva az egész, fel is vettünk mindent, akkor jön a csomagolás, meg minden ilyen dolog, meg még ki tudja. Valószínűleg ki fog jönni mondjuk olyan egy éven belül, talán kicsit hamarabb. Aztán útra is fogunk kelni valamikor utána. De az biztos, hogy május magasságában tervezünk a stúdióba menni."

A teljes interjú, melyben a The Astonishing és annak a fogadtatása is szóba került, az alábbi:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6013622676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum