RockStation

Jön az első hivatalos Led Zeppelin könyv!

2018. február 02. - theshattered

Led Zep.jpgElőreláthatólag októberben fog megjelenni az immár fél évszázada alapított Led Zeppelin első hivatalos, a zenekari tagok felügyelete mellett készült könyve, amely szimplán csak a banda nevét fogja viselni. A 368 oldalas, nagy lélegzetvételű (egyelőre még csak angol nyelven megjelenő) olvasmány már az előrendelési fázisban van.

Persze nem ez az egyetlen újdonság a veterán legendák háza tájáról, ugyanis március 23-án érkezik a How The West Was Won koncertlemez újrakiadása, amely - természetesen - több formátumban is (3 CD, vinyl, Blu-ray audio 5.1-es keveréssel) is elérhető lesz. A koncertfelvétel, mely az 1972. június 25-i, Long Beach Arenaban tartott bulit örökíti meg, olyan érdekességeket tartalmaz, mint a Dazed And Confused 25 perces, vagy a Whole Lotta Love 21 perces verziója, megspékelve az akkor még meg nem jelent Houses Of The Holy lemez tételeivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9113626220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum