RockStation

Oh So Pseudo - Itt egy új (kiadatlan) Napalm Death dal

Budapest mellett Kassán is láthatod a grindcore legendákat!

2018. február 10. - theshattered

napalmdeathcodedsmears.jpgMárcius 30-án jelenik meg a Napalm Death kiadatlan dalokat tartalmazó albuma, a Coded Smears And More Uncommon Slurs, mely két lemezen mintegy másfél órányi jóságot fog a rajongóknak kínálni. Erről már meg is érkezett az első finomság, az Oh So Pseudo, ami valljuk be, minden, csak nem gyenge eresztés. Hogy ezt március 1-én élőben is fogjuk-e hallani, azt nem tudni egyelőre, viszont hangolódásnak pont alkalmas. És hogyha ez még nem lenne elég, idén jön az új nagylemez is!

Ami még nagyon fontos a zenekarral kapcsolatban, hogy jövő héten turnéra is indulnak. Ha nem bírod ki a budapesti dátumig, akkor akár Kassán is elcsípheted őket, február 22-én. A szlovák városban olyan zenekarok lesznek még, mint a Deathride és a Human Humus.

ndkassa.jpg

Egy szónak is száz a vége, hallgasd meg az Oh So Pseudo-t!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1213650268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum