RockStation

Valamire, valami nagyra készül a Smashing Pumpkins

2018. február 12. - theshattered

billy-corgan2018.jpgHogy mire, pontosan még nem tudni, de az biztos, hogy csütörtökön megtudjuk, tudniillik akkor fog lejárni az az óra, amely a zenekar hivatalos weblapján szerepel. Annyi biztos, hogy a klasszikus felállásból Billy Corgan, James Iha és Jimmy Chamberlin (valamint a legutóbbi basszer Jeff Schroeder) a stúdióban gépészkedik, de hogy mi fog kisülni belőle... Habár huszonhat dalon dolgoznak, melyek különböző fázisban vannak, még jó eséllyel nem nagylemezről lesz jó. Mindenesetre magyar idő szerint csütörtökön 18:00-kor már biztos többet fogunk tudni.

A promóra biztos nem lehet szó, Corgan folyamatosan posztol Instagramra valamit, például egy New Yorkban lőtt képet, melyen egy óriásplakát hívja fel a figyelmet a bejelentésre.

'But I, being poor, have only my dreams; I have spread my dreams under your feet; tread softly because you tread on my dreamed' - Yeats

WilliamPatrickCorgan (@williampcorgan) által megosztott bejegyzés,


Egyesek egy 25 éves Siamese Dream turnét sejtenek a nagy promó mögött, legalábbis a lent látható kép miatt, ahol a lemez borítóján lévő két kislányt vélik felfedezni, akik persze időközben már felnőttek.

#Repost @williampcorgan . . . When past is present and future, too. @smashingpumpkins

Smashing Pumpkins (@smashingpumpkins) által megosztott bejegyzés,


Ráadásul Corgan egy rejtélyes Yamahás nyereményjátékra hívja fel a figyelmet, amihez elég csak lefényképezni az ott látható, a Today klipjére hajazó kisteherautót lefényképezni.

LA & NYC see our SP truck in your neighborhood and post a photo on Instagram or Twitter, using the hashtags #SP2018 #entry, for a chance to win something special from @yamahaguitars_official. Keep an eye on twitter (@smashingpumpkin). Link to official rules in bio. * * By participating, you agree to the Rules: bit.ly/SP2018entry NO PURCHASE NECESSARY. Legal residents residing within 30mi of Los Angele or New York City, 13+. Void where prohibited. Ends 11:59PM PT 2/16/18. SPONSOR: Live Nation Worldwide, Inc. This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. You are providing your information to Promotion Entities, and not to Facebook.

Smashing Pumpkins (@smashingpumpkins) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6013656332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum