RockStation

Burton C. Bell és Joey Jordison is ott lesz a Ministry turnécsapatában

2018. február 13. - theshattered

ministryalbeer.jpgBő három hét és megjelenik a Ministry legújabb nagylemeze, az AmeriKKKant, melyet értelemszerűen meg is fog turnéztatni Al Jourgensen és csapata. De ki az a csapat? Az amcsi kanyarra egy elég erős csomagot verbuvált össze a nem feltétlen virágszál szépségű Al, melyben máshonnan is masszívan ismert arcokat takar, íme a névsor!

A dobcuccot Joey Jordison fogja csépelni, aki már korábban is járt a Ministryben, a basszusgitáron Tony Campos, a gitárokon Sin Quirin és Cesar Soto lesz megtalálható Jourgensen mellett, a DJ pozícióban pedig DJ Swampet láthatja majd a nagyközönség. Viszont plusz meglepi, hogy a zenekarral útra kel Burton C. Bell is, kár, hogy egyelőre ez a kooperáció még csak az amcsi kanyarra nézve tuti.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4913664860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum