RockStation

2019-ben valószínűleg megjelenik az új Slipknot korong

2018. február 16. - theshattered

0slipknot2015_72.jpgCorey Taylor egy nemrégiben adott interjújában megemlítette, hogy jövőre valószínűleg már elérhető lesz az új Slipknot anyag. Ezzel kapcsolatban az énekes hozzátette: hosszú idők óta a legszemélyesebb jellegű dalszövegekre lehet majd számítani.

"Sötét lesz, nagyon sötét. Talán a legszemélyesebb, amit évek óta írtam. Hogy tudjátok, sokmindenen átmentem az elmúlt években és még van, ami most is tart. Úgy írom a szövegeket, hogy hol vagyok most és nem úgy, hogy hol voltam. Így könnyű is meríteni belőle és egyszerűen el is lehet érni. Most egy olyan ember szemszögéből írom, aki rengeteg dolgon átment - nem egy fiatal emberéből, hanem egy idősebbéből - és aki megpróbálja megfejteni a dolgok miértjét."

Az interjúban Taylor azt is elárulta, ha Shawn Crahan valóban otthagyja a Slipknotot (erről egy tavaly adott interjújában beszélt), akkor ő is hasonlóan fog tenni.

"Mindig is hozzátartozott a csapat képéhez, nélküle az egész összeomlana. Szóval igen, ha ő távozik, az nálam is hasonlót vált majd ki. És ezt most teljesen őszintén mondom, mert egyikünk sem akarná ezt félgőzzel csinálni. Senki nem akarna egy ötven százalékos Slipknot albumot."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8113672882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

datam 2018.02.18. 15:04:23

Legyen sötét, alig várjuk...:) Főleg a Vol.3 és Vol 5. után kellene valami atomcsapás. Az AHIG sem volt rossz, de ott is erősebbre számítottam. A bohóc nélkül viszont tényleg halott lenne a banda, nem csak perkás, hanem producer,kliprendező, zeneíró is. Azt is nagyon észre lehetett venni, hogy Paul meghalt, Shawn kiválása pedig biztosan teljesen más irányba vinne mindent, főleg Coreyból kiindulva, lásd Stone Sour.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum