RockStation

Koncertajánló az extrém arcoknak, Budapesten és a szomszédban

2018. február 17. - csigaur

Napalm Death 2014_1.jpg

Hatalmas nagy mázlija van annak, aki szereti az extrém zenéket. Legyen szó akár a death metalról, a gore vagy a grindcore-ról. Széles a vászon, szerencsére lesz miből válogatni az elkövetkezendő hetekben, napokban. Fülsértő programajánló következik!

A régi arcoknak igazi öröm lesz a Pestilence budapesti koncertje február 18-án a Dürer Kertben. Igazi csemegének ígérkezik a buli, hiszen kizárólag az első három lemez dalai lesznek hallhatóak. A brazil (Rebaelliun) és holland  (Distillator) előzenekarok mellé csatlakozott még a magyar Archaic is. Kemény este lesz, az tuti!

Február 22-én Szlovákiában lesz kettő (!) igen erős buli! A héten turnéra induló Napalm Death foglalja el a Colosseum Klubot Kassa belvárosában. A Deathrite és a Human Humus társaságában fogják lebontani a falakat. Mindegyik banda járt már Magyarországon, ismerősen csenghetnek a nevek.... :)

Ahogy említettük, a másik buli viszont Pozsonyban lesz, körülbelül négy és fél órányi autóútra onnan. Ide szintén erős csomag érkezik majd. Cannibal Corpse és Black Dahlia Murder. Szerintem elég ennyit mondani. Gyilkos!

nile2017a-web.jpg

Kicsit dolgozol, pihensz és máris itt van a hónap vége. Nem, nem arra gondolunk, hogy lassan fizetés pedig most volt... Hanem arra, hogy 28-án érkezik a budapesti Dürer Kertbe a Nile és vele együtt a Terrorizer! Természetesen full alap buli az összes metalosnak! 

Ha már ott vagyunk, haza se kell mennünk, mert úgyis visszamegyünk este.... Miért? Mert most viszont itt lesz látható és hallható a Napalm Death! Ez több, mint csodálatos! 

Az igazi kemény arcok, nyomnak egy harmadik napot is. Konkrétan egy szinttel lejjebb kell csak menni, amíg meg nem találod a DRRPNC nevű helyet. Na, itt egy csodálatos mulatság lesz. Olyan bandákkal, mint a Waco Jesus, Cliteater, Meet the Mailman, Bleed the Victim, Death Bed Confession..... Szép névsor, szép este!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5713651488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum