RockStation

A Kiss is befejezi a pályafutását?

2018. február 19. - theshattered

KISSband2012.jpgA hetekben a Kiss Catalog Ltd., azaz a Kiss szellemi tulajdonát kezelő vállalat benyújtott egy kérvényt az USA Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalához, melyben le kívánnak védeni nevet. Ebben eddig semmi furcsa nincs, hiszen ez sokszor megtörténik egy jelentős csapat életében, viszont ez a név a The End Of The Road lenne, ami már arra enged következtetni, hogy a csapat lassan le akarja tenni a lantot.

Ha mindez, azaz a kérvény összejön a legendás veterán rockcsapatnak, akkor csakis ők lesznek jogosultak arra, hogy szórakoztatási célra, főleg zenekarok élő fellépéseire használják ezt a kifejezést. Persze a Kiss is már párszor be akarta fejezni, viszont most ez elég komolynak tűnik, meg hát ugye mint többször bebizonyosodott, nem zörög a haraszt...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10013680246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum