RockStation

Így próbált a Nirvana Krist Novoselicéknél

2018. február 21. - theshattered

nirvana1988.jpgMinden zenekarnak el kell kezdenie valahol. Például a basszer muterja házának a kisszobájában. Az pont jó ahhoz, hogy megtörténjenek az első szárnypróbálgatások a szomszédok nagy örömére. Így járt el a Nirvana is 1988-ban, akik Krist Novoselicéknél ütöttek tábort és nyomtak el néhány korai témát, mint például a Floyd The Barbert, a Paper Cutsot és a Downert. Mindezt a négyhúros kisöccse az utókor könnyes hálájának utólagos üldözésének tudta nélkül felvette, melynek anyagát lentebb meg is nézhetitek.

A kétrészes anyag első felét a BBC Worldwide sajnálatos módon letiltotta, de azért itthagyjuk, hátha valaki nem a "mi országunkból" nézné meg a cikket. A lentebb látható második rész patikául működik!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1313685902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum