RockStation

Régi történetek, kelta hollók - Itt az második Primordial-videó a kilencedik lemezről

2018. február 22. - csubeszshuriken

primordial-berlin.jpgA fanatikus black/pagan metál múlttal is bíró, ír Primordial a kilencedik lemezét készül megjelentetni. Mára azonban már inkább jellemzi a zenekart egyfajta történetmesélő forma, amelyhez egyre inkább az epikus zenei elemek érkeznek meg, természetesen vegytisztán kelta módra. Nagystílűen olvasztva egybe a vér szavát a metál hangjával. Az említett új albumon ismét, melynek címe Exile Amongst the Ruins lesz és március 30-án fog megjelenni a Metal Blade gondozásában. A nyolc friss tétel egyike pedig most klip verzióban pörög, egy olyan történetet elmesélve, ahol a védelmezni vágyó szeretet gyilkossággá változott. A To Hell or the Hangman című videó, a hajtás után...

Alább pedig a korábban már bemutatott Stolen Years:


Aki pedig még nem tudná, annak mondjuk, hogy az ír zenekar április 23-án a Moonsorrow és a Der Weg Einer Freiheit társaságában a Barba Negrában lép fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1713689034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum