RockStation

Hamarosan érkezik az új Kataklysm album!

2018. február 26. - theshattered

kataklysm_2015_2.jpgIgaz, még pontosan nem tudni, mikor, de még idén megjelenik a legújabb Kataklysm dalcsokor, a Meditations. A tízdalos CD-ről a borító és a dallista is közzé lett már téve, szóval a megjelenés sem várat már sokáig magára. Úgyhogy... sztéjtúnd!

A frontember Maurizio Iacono a következőt mondta az albumról: "Ez számomra egy nagyon személyes album, mivel régi sebeket szakítottam fel vele. Volt bennem egyfajta vágy, hogy kiöntsem a lelkemet ezen a lemezen. A srácok és én együtt voltunk, mindentől elzárva, a dalírási folyamat alatt, ahogy a régi szép időkben... Elzártuk magunkat a gondok elől, csak szórakoztunk és hogy őszinte legyek, egy olyan komoly lemezt hoztunk össze, ami megmutatja, hol állunk ma, de a múltunkat is tiszteletben tartja. Az új történetünk hamarosan napvilágot lát, már nagyon várjuk, hogy megoszthassuk veletek!"

kataklysm-meditations.jpg

01. Guillotine
02. Outsider
03. The Last Breath I'll Take Is Yours
04. Narcissist
05. Born to Kill and Destined to Die
06. In Limbic Resonance
07. And Then I Saw Blood
08. What Doesn't Break Doesn't Heal
09. Bend the Arc, Cut the Cord
10. Achilles Heel

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7213697442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum