RockStation

Lemondta teljes európai turnéját, köztük a Fezenes koncertjét az Anthrax

2018. február 26. - sunthatneversets

anthrax_2016.JPG

Rossz hírrel indul a hét, az Anthrax ütemezési problémák miatt lemondta a teljes európai turnéját, köztük a FEZEN-es koncertet. A zenekar bocsánatot kér a rajongóktól és remélik mielőbbi találkozást. A dolog hátterében valószínűleg a Slayer búcsúturnéján való részvétel állhat, magyarul az Anthraxnek egyidőben két turnét kellene lebonyolítania és inkább az USA-beli kört választották.

2016-ban hasonló körülmények között maradt el a zenekar Fezen-es koncertje. a szervezők nagy erőkkel keresik a pótlást a megüresedett csütörtöki időpontra, amint megtalálják a helyettest az közzé is teszik.Természetesen a július 26-i napijegyek visszaválthatóak a vásárlás helyén, a vásárolt áron - március 31-ig. (A Ticketportál rendszerében online váltott jegyek esetén a ticketportal@ticketportal.hu címre küldött emailben tüntessétek fel a bankszámlaszámot, 7-10 munkanapon belül visszautalják a vásárlás összegét. A Tixa rendszerében online váltott jegyek esetében az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre írjatok a visszaváltás ügyében. Ha nem online vásároltál, a jegyirodában személyesen visszaváltják a jegyed.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1313699208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum