RockStation

Augusztusban érkezik az új U.D.O. album

2018. február 27. - theshattered

0dirkshneider2016_10.jpgA smirglihangú teuton legenda a Talking Metal podcasttal való beszélgetés folyamán elárulta, hogy még idénre várható a 2015-ös Decadent című U.D.O. korong utódja. Persze pontosat még nem nagyon tudott mondani a nemrégiben a Dirkschneider formációval nálunk is megfordult karakteres frontember, egyelőre csak a tervezett megjelenési dátum ismert, ami körülbelül augusztusra tehető.

"Épp most fejeztük be az új album felvételeit, most kezdtük el a keverést. A lemez Európában augusztus végén jön ki és úgy gondolom, hogy talán szeptemberben az Egyesült Államokban. Aztán október közepén be fogjuk fejezni a Dirkschneiderrel a turnézást, akkor van az utolsó koncert. Aztán az utolsó Dirkschneideres buli után elkezdjük az U.D.O. turné próbáit és meg is kezdjük a turnét novemberben, azt hiszem, Oroszországban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7713700650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum