RockStation

Rockmaraton 2018: megjöttek az utolsó nevek, összeállt a program! 

The 69 Eyes, Tiamat és Madball is lesz a Rockmaratonon

2018. március 07. - sunthatneversets

rm18.jpg

Helsinki vámpírjai igazi best of műsorral szántják fel a Rockmaraton zárónapját, július 14-én a nagyszínpadon a The 69 Eyes zenekar. Szintén ezen a napon lép fel a régisulis gothic-metal ikon a Tiamat, ráadásul egy speciális műsorral készül, két kultikus lemezük, a Clouds és a Wildhoney dalait hozzák el a Rockmaratonra! Korábban már ígértük, hogy a NYHC vonal még egy bandával bővül – így is van! Az idén 30 éves Madball a fesztivál csütörtöki napján, a Sick Of It All társaságában lép majd fel.

A hazai vonal is újabb 10 névvel bővült: Counter Clockwise, Dreamgrave, Ektomorf, Insane (egyetlen koncertre összeáll a zenekar az Our Island - Our Empire album 10. Szülinapjára!), HAW, Malediction, Samas, Téveszme, Vendetta Inc., The Wedding At The Slaughterhouse. Teljes a zenei program, részletes napi bontás elérhető a weboldalon, ahogyan a 6 és 3 napos bérletek és a napijegyek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3713721056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum