RockStation

Ha nyár, akkor szabadtér! - Ezek a koncertek várhatók nyáron a Budapest Parkban

2018. március 10. - theshattered

budapest_park_logo.jpgA nyár az egyértelmű szabadság évszaka, ekkor még az is kimozdul, aki máskor a négy fal között gubbaszt. Persze, ha már egyszer úgy alakul, illik az egészet egy koncerttel is megkoronázni, melyet a szabadtéren lehet a legjobban kiélvezni. Hiszen nincs is annál jobb, mint a kedvenc dalaidat hallgatva, egy jó hideg sört magadhoz véve élvezni az életet, táncolni, tombolni, vagy egyszerűen csak megfigyelni, ki-ki a maga temperamentumának megfelelően. Hát, nézzük, ezen a nyáron kik és mikor fogják adni a talpalávalót a Budapest Parkban!

Az egyébként is sűrű év melegebbik felén eléggé sokat meg fogunk fordulni a Közvágóhíd környékén, lévén, hogy nagyon sok számunkra kedvező banda fogja tiszteletét tenni. A magyar részről elsősorban a Tankcsapda májusi, Lukács Laci ötvenedik szülinapját ünneplő buliját és a Kowalsky Meg A Vega egyetlen nyári fővárosi koncertjét tudjuk kiemelni, utóbbi az augusztust fogja búcsúztatni, legalábbis ami a rockzenei részt illeti.

body-count-2017-735x560.jpg

Ez így máris egy egész szép keretet ad a jobbnál-jobb, nagyobbnál-nagyobb külföldi nevek felhozatalának. Jelen állás szerint a júniusban jön a legtöbb érdekesség a Parkba, kezdve a Rise Againsttel, aztán egy kis szünettel, de gyors egymásutánban (tudjátok, amikor oda-vissza pofozzák az embert) kapjuk meg a magunkét egyenesen négy stílusban is (aki ott lesz mind a négyen, az előtt le a kalappal!). Először Joe Bonamassa teríti le a blues rock szőnyeget 14-én, hogy aztán 17-én a Body Count és a Powerflo rap metalja rúgja seggbe az arra önként vállalkozókat. Másnap, 18-án várhatóan a fiatalság lepi majd el a nézőtér deszkáit, ekkor egy egész sornyi metalcore banda fog odacsapni, név szerint Bullet For My Valentine, Asking Alexandria, Blessthefall, Caliban kombóban, hogy aztán 21-én a Queens Of The Stone Age táncoltassa le velünk a maradék energiánkat.

alice_in_chains_2018.jpg

Persze, aki még ezután is bírja majd (itt még a többi helyszín felhozataláról nem is beszéltünk!), július is egy erős kombóval fog bekezdeni: rögtön két legenda fog megcsavarni mindenkit, az Alice In Chains és Billy Idol képében, 1-én, valamint 2-án. Ember! És még lényegében csak a nyár felénél járunk, mi lesz még itt?! Egyelőre még tudjuk, legalábbis nem áll rendelkezésünkre semmi, persze ez nem azt jelenti, hogy nem is lesz több dolgunk, lévén, hogy az augusztus és a szeptember még igencsak szellős ilyen tekintetben a Park naptárában.

Na és persze egy gyors záróakkord: ne mondjátok, hogy csak a csővonalas metalosokra gondolunk: aki szeretne (még lehet, hogy mi is küldünk "kémeket"), június 9-én a Scooterre, vagy augusztus 18-án a Die Antwoordra is ellátogathat, nincs benne semmi szégyen. Higgyétek el, tapasztalat: Scooteren több metalos megfordul, mint gondolnátok - max titkolja!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2113728668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum