RockStation

Készülőben van az új Nine Inch Nails EP

2018. március 16. - theshattered

NIN2014.pngNagy volt a csend a Nine Inch Nails EP trilógiájának háza táján. Az első két rész, a Not The Actual Events és az Add Violence tavalyelőtt és tavaly szépen el is készültek, ahogy illik, viszont a harmadik szeletet eddig nem igen erőltették, nem is lehetett hallani róla. Most kiderül, hogy miért is.

"Egy rendesen kitalált koncepcióval kezdtük el, de még nem írtunk meg hozzá mindent. Amikor befejeztük az Add Violencet, úgy éreztük... hogy nagyon kiszámítható volt. Úgy tűnt, mintha erőltetnénk a dolgokat. Zeneileg és történetmesélés szempontjából is. Az ok, ami miatt késleltettük, mert egy időbe beletelt, mire a leendő harmadik EP anyaga felfedte magát előttünk." - nyilatkozta Trent Reznor.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8513742288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum