RockStation

Ha nyár, akkor szabadtér! - Ezek a koncertek várhatók a Barba Negra Trackben

2018. március 17. - theshattered

tracklogo.jpgA nyár az egyértelmű szabadság évszaka, ekkor még az is kimozdul, aki máskor a négy fal között gubbaszt. Persze, ha már egyszer úgy alakul, illik az egészet egy koncerttel is megkoronázni, melyet a szabadtéren lehet a legjobban kiélvezni. Hiszen nincs is annál jobb, mint a kedvenc dalaidat hallgatva, egy jó hideg sört magadhoz véve élvezni az életet, táncolni, tombolni, vagy egyszerűen csak megfigyelni, ki-ki a maga temperamentumának megfelelően. Hát, nézzük, ezen a nyáron kik és mikor fogják adni a talpalávalót a Barba Negra Trackben, ha már tettük ezt a Budapest Park esetében is!

A Trackkel azért eggyel nehezebb dolgunk van (ajánló szempontjából), hiszen itt kimondottan a rock- és a metalrajongók a célközönség, alig van olyan buli, ahol ne dörrenne meg a torzító, ne mondanánk, hogy ne menjetek el, így mutatjuk az eddigi teljes kínálatot, hogy legyen miből mazsolázgatni.

Mert hogy már most, így is igen izmos csomaggal találkozhatunk a remélhetőleg nagyon is napfényes évszak alatt. A magyar legendák közül színpadra lép szinte mindenki, akinek kell, így április 28-án részesei lehetünk egy Révész - Závodi-féle Piramis bulinak, akiket a Skorpió követ, június 1-én a Tátrai Band, rá következő napon a Republic, június 30-án a Karthago fogja megmozgatni a régivonalas rock rajongóit.

thedeaddaisiesdeen2017_638.jpg

Persze ezzel nem fogytunk ki a hazai legendákból, veteránokból, hiszen többen évfordulót fognak majd ünnepelni a Barba Negra Trackben. Szintén időrendben nézve, először egy május 4-i 40 éves Hobo Blues Band koncertbe futhatunk bele (Hobo, Bill, Tátra, Póka felállásban!), május 11-én egy Vikidál 70, Zeffer 60, Mobilmánia 10 kombó fog támadni és ha már tripla, kerek évfordulók, szeptember 15-én egy speckó Ossian koncert lesz a Paksi 60, Acélszív 30, Rubcsics/Paksi 20 mottóval a zászlóra tűzve.

Persze nem kell ahhoz külön évforduló, hogy jól érezzük magunkat, hogy is lehetne jó koncerten, ugye? Április 30-án a Road fogja megmutatni, mit érdemes tudni a legújabb nagylemezéről, ami az _TKLTSSG_HBJ (avagy A Tökéletesség Hibája) címet kapja. Rá nem sokra, a Magna Cum Laude és az Ocho Macho miatt fognak elzarándokolni a Trackbe a rajongók (5-én és 12-én, a rend kedvéért), május 18-án Ganxsta Zolee és a Kartel, június 7-én a Djabe fogja bemutatni a legújabb, Flow című anyagát, míg június 9-én a Junkies fogja húzni a talpalávalót. Július 7-én pedig, ha még marad energia, a Paddy and the Rats fogja rumszaggal betölteni a Rákóczi-híd budai hídfőjét.

stone-sour-2017-press-pic-supplied.jpg

Ha valaki máshonnan (is) ismerős dallamokat, slágereket hallgatna, május 26-án a Zorall és az Iron Maidnem, június 14-én a Rage Against The Machinet játszó Subscribe jóvoltából teheti meg, a nyarat pedig a már tavaly és tavalyelőtt is a Trackben helyet kapó Rock On! Festtel ajánljuk zárni (ez szeptember 8-9-én kerül majd megrendezésre).

Na, persze, a nagyobb durranást mindig a külföldi zenekarok jelentik, mely már a jelenlegi névsor mellett is igen erős nyarat ígér. A Track rögtön egy április 27-i Dead Daisies koncerttel pöccinti be a szezont, majd két napra rá az Ugly Kid Joe társaságában lehet időutazni a 25 éves America's Least Wanted legszebbjei segítségével. Május 8-án az Ensiferum táncoltatja meg a lelkesebbeket, míg június 16-án és 18-án egy Black Stone Cherry, Shinedown kombó fogja megsirattatni a rajongók pénztárcáját - persze jó értelemben, hiszen ha buli, akkor az már legyen rendes!

Mondjuk akárhogy számoljuk, a legnagyobb durranás a Magyarország-szűz Stone Sour június 25-i bulija lesz, akiket júliusban a Soja, augusztusban pedig a méltán szupergroup kifejezéssel illethető Sons Of Apollo fog követni a már sokat látott deszkákon.

Szóval... igen, húzós lesz a nyár a Barba Negra Trackben is, csak bírjuk szusszal, meg persze pénztárcával. Mert ahogy látni is, a július és az augusztus még tartogathat meglepetéseket, érdemes készülni a legjobbakra!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1613744146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum