RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.11

2018. március 18. - sunthatneversets

road_promo_03.jpgEheti dalmegosztásunkba hazai előadók is bekéredzkedtek. Lesz itt hazai durva, hazai okos, puhuló metalcore, zsigeri punk, és az idő vasfogát kibíró grunge dinoszaurusz is. Érdemes tehát kattintani. 

ZEKE - On The Road


Március 30-án 14 év után új lemezzel jelentkezik a seattle-i ZEKE. A punklegenda új albumát a Relapse gondozza majd és egy korábbi háromszámos egyveleg után most egy újabb dalt dobtak ki a fenti On The Road képében.


ROAD - A Tökéletesség Hibája

Három hét és itt a ROAD új lemeze a _TKLTSSG_HBJ, azaz A Tökéletesség Hibája című album. Hazánk egyik legnépszerűbb rockzenekara a héten a címadó dalt osztotta meg a nagyvilággal. 


THY CATAFALQUE - Sárember


Május 4-én jelenik meg a Season Of Mist gondozásánban a Kátai Tamás nevével fémjelzett Thy Catafalque új nagylmeze a Geometria. Erről már a második dal kap nyilvános státuszt, fentebb a Sárember című szerzemény.


PARKWAY DRIVE - THE VOID


Az ausztrál Parkway Drive is felfedte új lemeze részleteit. Ezek szerint a Reverence címmel szintén május 4-én érkezik a banda új albuma. Lemezbejelentéshez pedig új dal is jár, mégpedig The Void címmel, egy remekbeszabott videóval megtűmogatva.


PEARL JAM - Can't Deny Me


Hamarosan új Pearl Jam lemez érkezik, aminek bizonyosan sok rockzene-rajongó örül majd. A zenekar már múlt hét végén is csigázta a kedélyeket, a héten azonban teljes hosszúságban is megérkezett az első single, amely a Can't Deny Me címet viseli.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6113749404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum