RockStation

Kész van Jonathan Davis szólólemeze, megvan a megjelenés dátuma

2018. március 19. - theshattered

celebridades-mosters-of-rock-korn-20111231-09.jpgElkészült az éppen még cím nélküli szólólemezének felvételeivel a Korn frontember Jonathan Davis. A Novarockra is eljutó szólóprodukció első dala, a What It Is már elérhető egy ideje, a nagylemez maga május 25-én fog megjelenni a Sumerian Recordson keresztül.


"Épp tegnap este fejeztem be. Még mindig dolgoztam rajta. A dalok keverésén ügyködtem, a legutolsó dalt tegnap este fejeztem be. Ma lesz az is véglegesre keverve és teljesen kész is van." - mondta Davis az anyagról.

Az éppen beszédes kedvében lévő Davis a 2 Hours With Matt Pinfield podcastnak még az évek óta ígért Korn feldolgozás-lemezről is elárult néhány homályos infót.

"A zenekar már felvette a The Devil Went Down to Georgiat a Charlie Daniels Bandtől, meg Billy Squier The Strokeját. Van már néhány jó dal. Talán egyszer elkészül... Még mindig válogatjuk, mik legyenek, ez már egy jó ideje tartó folyamat. Amikor lesz egy kis szabad időnk, nekivágunk és megcsinálunk még néhány dalt. Talán egy nap majd meg is fognak jelenni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8813750622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum