RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.12

2018. március 25. - sunthatneversets

lamb-of-god-2018.jpgItt a hétvége, itt az Adj egy ötöst! Benne durvulat metal, amint hardcore punkot játszik, északi folkos epikus fém, germán EBM nagyágyú, sztóner/szpész rock, valamint fura hardcore/thrash. Hallga' csak!

BURN THE PRIEST (LAMB OF GOD) - Inherit The Earth


A Lamb Of God működésének első öt évét Burn The Priest néven élte meg, sőt lemezt is adtak ki. Most a Lamb Of God név 20 éves évfordulóján egy feldolgozáslemezzel jelentkeznek, melyet Burn The Priest néven adnak ki. Az első dalt, mely egy The Accüsed feldolgozás fentebb lehet meghallgatni. 


AMORPHIS - The Bee


Május 18-án Queen Of Time címmel érkezik a finn Amorphis új albuma. Az első dal máris nyilvános a korongról, a The Bee című tételt egy dalszöveges videóval is megtuningolták.


DIE KRUPPS - Fuck You

 

A Front Line Assembly oldalán indult turnéra a Die Krupps melynek keretében augusztus végén az A38 Hajóra is elérnek. A turné örömére rúgott egy jó nagyott Donald Trumpba a zenekar, igaz csak muzikális értelemben. Fentebb a Fuck You című kinyilatkoztatás.


MONSTER MAGNET - I'm God


Pénteken jelent meg a Monster Magnet legújabb albuma, a Mindfuckert. Ennek a lemeznek a megjelenése alkalmából készítettek Dave Wyndorfék egy szöveges videót, mégpedig az I'm God című eposzra. 


SEPTIC TANK - Treasurers of Disease


A Septic Tank zenekar idén 24 éves, de eddig vártak az első nagylemez megjelentetésével. A bandát az egykori Cathedral tagjai alapították, de a banda a Cathedral működése miatt nem igazán tudott kibontakozni. De most igen! Rotting Civilisation címmel április 13-án itt a debüt album, amiről fentebb egy dalt meg is tudunk mutatni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5513778356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum