RockStation

Júniusban kezdődnek az új Dream Theater album felvételei

2018. április 09. - theshattered

0dreamtheater2017_19_eredmeny.jpgMár igen csak jól állhat az ötletekkel a Dream Theater, ha ismét a négy fal közé akarnak menni. A tavalyelőtti, nem feltétlen egységesen pozitív megítélésű, duplalemezes The Astonishing utódjára egy keményebb hangzású világot (akár nyolchúros gitárokkal!) ígérnek a progmetal császárok, akik jövő februárban tervezik majd kiadni a friss dalcsokrot.

"Júniusban megyünk újra stúdióba. Együtt leszünk, zenét írunk és dolgozunk az új albumon. Úgy tervezzük, hogy az új album mondjuk olyan 2019 februárjában meg fog jelenni. Aztán úgy néz ki, jövő márciusban neki tudunk kezdeni a következő világkörüli turnénak." - nyilatkozta az énekes, James LaBrie.

"Egyelőre csak össze akarjuk dobni, ami ötletünk van és megtaláljuk, hogy mi is jellemez minket leginkább. Igen, talán a keményebb oldalról. Valószínűleg nem lesz konceptlemez, mivel a The Astonishing az volt. Az jó szórakozás volt, egy csodálatos, kreatív projekt. Most úgy látom, hogy talán kicsit vissza fogunk térni a gyökerekhez és egy kicsit karcosabb lesz a megközelítés, legalábbis ami a hangzást illeti, de nem tévesztjük szem elől a dallamokat sem. A Dream Theater az Dream Theater. Mindig is különböző dolgok stílusos keveréke volt. Amit most el tudok mondani, hogy jelenleg meg akarjuk találni a személyiségünk magjait és hogy azt milyen zene tudja a legjobban képviselni." - mondta egy másik interjúban Jordan Rudess, billentyűs.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr813819702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum