RockStation

Corey Taylor kész az új Slipknot szövegekkel

2018. április 10. - theshattered

0slipknot2015_23.jpgA rajongók legutóbb négy éve örvendhettek új Slipknot anyagnak, ez a .5: The Gray Chapter volt. Az éhséget talán csökkentette valamennyire, hogy azt a következő évben Budapesten is bemutatták, de ennek is már három éve. Oké, persze, körberohangászták a világot, meg az elmúlt évtizedben amúgy sem a vad tempóról nevezetes az iowai kilences, de a rajongók joggal kérdezhetik: hol az új album? Ahogy írtunk már róla korábban, készül, készülget, ha hihetünk Corey Taylornak, a szövegek már teljesen kész vannak, csak a dalokat kell hozzáigazítani.

"A srácok egy nagy csomó zenét írtak, én meg majdnem mindre írtam szöveget. Itt-ott megpróbálunk demokat ácsolni belőle a szabadidőmben, megpróbálok a lehető legtöbbet áldozni rá az időmből és a lehető legjobbat kihozni magamből a jövőben." - nyilatkozta Taylor a Billboardnak - "Úgy tudom, hogy megpróbáljuk a lemezt jövőre kiadni - de ez még mind csak vázlatos terv. A legkönnyebben úgy nevettethetjük meg Istent, ha hangosan kimondjuk a terveinket. Most csak haladok a sodrással. A jelenlegi terv a következő év, de ez elég húzós, mert semmit nem véstünk még kőbe, meglátjuk, mi lesz."

Időközben Corey Taylor a 2010-ben elhunyt Slipknot basszerről, Paul Grayről is megemlékezett:

Happy Birthday. #2

Corey Taylor (@coreytaylor) által megosztott bejegyzés,

 

Corey Taylort élőben a Stone Sour budapesti buliján csíphetitek majd el a Barba Negra Trackben, a dátum június 25.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1213822362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum