RockStation

Júniusban jön az új Madball korong!

2018. április 12. - theshattered

madballstudiojan2018_638.jpgJúnius 15-én kerül a boltokba a Madball legfrissebb termése, a For The Cause, melynek újravett címadójában Ice-T is vendégeskedni fog. A 2014-es Hardcore Lives utódjának társproducere szintén a Rancides Tim Armstrong volt, a keverés Tue Madsen keze munkáját dicséri, egyben hosszú idők óta az első anyag lesz, melynek turnéján már nem Brian "Mitts" Daniels fog pengetni.

madballforthevcausealbum_638_0.jpg

"Nagyon örülünk, hogy végre kiadhatjuk a For The Causet. Ha azt mondjuk, hogy elégedettek vagyunk a végeredménnyel, gyengén fogalmaztuk meg. Ez az anyag tökéletesen megmutatja majd a zenekar jelenlegi helyzetét. A hangzást, a gondolatainkat, az ambícióinkat, a hiányosságainkat és a hozzáállásunkat." - nyilatkozta lelkesen Freddy Cricien, énekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7613827788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum