RockStation

Kib*szott erős lesz az új Alice In Chains!

2018. április 13. - theshattered

alice_in_chains_2018.jpgHa hihetünk az Alice In Chains mesterének, Jerry Cantrellnek, egy elég erős album lesz a The Devil Put Dinosaurs Here utódja. A július 1-én hozzánk (egész pontosan a Budapest Parkba) is ellátogató legendák friss anyagáról a szőke húrmágus árult el néhány eléggé homályos infót a Guitar Worldnek.

"Nem mintha titkolni is akarnánk bármit, egyszerűen csak nem akarunk sokat mondani addig, amíg nem lesz miről beszélni. Viszont egyvalamit biztosan elmondhatok az új albummal kapcsolatban. Kibaszott erős anyag lesz."

Hogy új dal is lesz-e a 'Parkban azt egyelőre nem tudjuk, annyi biztos, hogy így is bitang erős bálra számíthatunk majd. IDE KATTINTVA a Facebook eseményt is eléritek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5413831514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum