RockStation

Úgy néz ki, SOAD nem, de új Scars On Broadway dal annál inkább lesz

2018. április 17. - theshattered

darsonmalakianandscarslogo.jpgMi a közös a Toolban és a System Of A Downban? Egyik zenekar friss lemezéről sem tudtunk írni a RockStation tízéves fennállása alatt. Azért ez elég meredek. Mondjuk az előbbi legalább már ténylegesen készíti a friss csámcsognivalót, a SOAD viszont... hát... maradjunk annyiban, hogy Daron Malakian side-projektje, vagy System-helyettesítő zenekara hamarosan friss dallal és videóval fog előállni április 23-án. Erről a csapat az Instagramon számolt be.

Art Directing @daronmalakian ‘s new music video directed by my friend @haykm_ #daronmalakian #scarsonbroadway #systemofadown

Mikael Sharafyan (@sharafyan) által megosztott bejegyzés,


A Scars On Broadway, amely ezúttal már John Dolmayan nélkül nyomul, legutóbb a 2010-es Fucking képében adott ki friss zenét, a csapat önmagáról elnevezett debütalbuma 2008-ban lett kiadva.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5013839644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum