RockStation

Rossz döntés lenne? - Szeptemberben jön az új Clutch!

2018. április 23. - theshattered

clutchfeb2018promo_638.jpgBook Of Bad Decisions címmel lesz várható a Clutch legújabb korongja. A dalcsokornak igazából már több dalát is ismerhetjük, lévén, hogy az utóbbi időkben sorra kipróbálták azokat élőben is. Az elvileg tizenöt dalos album várhatóan szeptemberben lesz elérhető.

"Az albumon van egy csomó... talán nem is egy csomó, de helyenként visszatekintek az életem és a Clutch karrierjének bizonyos pontjaira. Átvettem őket és kicsit felfújtam őket a drámai hatás miatt. Mindig is ódzkodtam tőle, mert nem igazán szeretem a nosztalgiát. De arra is rá kellett jönnöm, hogy huszonüt év után igenis vannak olyan élmények, amelyekből van mit válogatni. Sokszor nehéz inspirációt keresni. Hallgatni egy dalt és azon gondolkozni, hogy: 'Miről szóljon majd ez?'. És a témák néha csak, mint derült égből a villámcsapás, úgy jönnek, néha meg egyáltalán nem. Szóval ez egy jó forrásnak tűnt." - nyilatkozta Neil Fallon, énekes a dalszövegekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1613856324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum