RockStation

John Travolta élvezte a Fred Dursttel való forgatást

2018. április 25. - theshattered

john-travolta-fred-durst.jpgPár hete írtunk róla, hogy filmet forgat Fred Durst. Ez annyira nem meglepő infó, korábban is megfordult már abban a bizonyos székben akár kisebb, akár nagyobb lélegzetvételű művek esetén. A mostani (egyébként önéletrajzi ihletésű) projektnél viszont az az érdekes fordulat, hogy John Travolta játssza a főszerepet - aki nagyon is élvezte a forgatást.

"Talán az eddigi legjobb élményem volt. Nagyon udvarias, igazán művészi és megengedte, hogy olyan karaktert találjak ki, amit talán senki más nem engedett volna meg. Úgy értem ez a szerep egy igazi vad karakter és bármit megtehettem vele.

Nagyon sok szabat teret hagyott. Nagyszerű ötleteim voltak és habár már ő össze is rakta a képzeletében, úgyhogy tudta, hogy milyen lesz az összkép, engem azért bizonyos keretek között szabadjára engedett."

Devon Sawa is CRUSHING it!!! @moosemovie #moosemovie Photo by @brian_douglas_stills

Moose Movie (@moosemovie) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8513868938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum