RockStation

Long Live Rock - Új metalos dokumentumfilm készült

2018. április 25. - theshattered

0metallica2018_107_eredmeny.jpgMár a trailere nézhető, lentebb mi is megmutatjuk, annak a dokumentumfilmnek, amely a rock- és metalkultúra fény- és árnyoldalait fogja megjelentetni. A több neves arcot (Lars Ulrich, Rob Zombie, Jonathan Davis, Corey Taylor, Tom Morello) is megszólaltató mozi már előrendelhető többféle különleges (szinte már értelmetlen) pakkban a PledgeMusic oldalán.

"A Long Live Rock egy mélyrepülés a szeretett és sokszor félreértett zenénk rajongásának mikéntjébe. Az előadók elmondják, miért is áldozták az életüket ennek a zenének és megosztják a rajongókkal való különleges kapcsolatukat. A Long Live Rock szintén szóba hozza ennek az életmódnak az elkerülhetetlen sötét oldalát, többek között a kábítószerhasználatot, a depressziót, a magánélet hiányát és az el nem mondott igazságokat, amely sajnos túlzottan is általános a rock világában." - nyilatkozták a készítők.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1513868908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum