RockStation

Holnap jön az Eurovíziós Dalfesztivál döntője!

2018. május 11. - theshattered

aws_2017.jpgSzámunka nem nagy meglepetés (eleve bíztunk a sikerben), hogy bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe a hazánkat képviselő AWS. A srácok egyedüliként képviselik a gitárzene műfaját a rendezvényen, így mögéjük beállt többek között a Wacken Open Air fesztivál, természetesen tőlük függetlenül több ország rockerközönsége is. Értelemszerűen nagyon fontos lenne, hogy szombaton is jól szerepeljenek Örsék, így érdemes megkérni az országhatáron túl lakó ismerőseiteket (az adott ország fellépőjére nem lehet szavazni!), adják le a szavazatokat holnap este Magyarországra, így az AWS-re. Mutassuk meg!

A 26 induló közül az AWS a 21-es sorszámot kapta meg, fejenként 20 szavazatot lehet leadni a fellépések utáni körülbelül 15 percben. Lent látható, hogy mely országból milyen vonalakon lehet ezt megtenni:

unnamed.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2513908344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum