RockStation

Jövőre érkezik az új Rob Zombie-album

2018. május 15. - theshattered

rob_zombie_promofb.pngRob Zombie rajongók, figyelem! Ha minden jól megy, jövő éven már magatokévá is tudhatjátok a 2016-os, szép című The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser kistestvérét. A hamarosan Marilyn Mansonnal turnézó, közben új filmet is forgató Zombienak ez már a harmadik lemeze lesz, melyen a Piggy D., John 5, Ginger Fish szakasz nyomja az alapokat, utóbbi kettő, mint ismert, Manson Úr mellett is szolgált rövidebb-hosszabb ideig.

"Alapjában véve többé-kevésbé felvettük a lemez anyagát, még mielőtt elkezdtem volna a filmet. Nincs megkeverve, nincsenek meg a végső simítások, de elég jól állunk már. A keverést júniusban fogjuk megkezdeni, pont, mielőtt a Marilyn Mansonnal közös turné elkezdődne, remélhetőleg befejezzük - nem tudom, sikerülni fog-e, elmegyünk turnéra, majd megszerkesztem a filmet."

Mr. Zombie elmondása szerint a film és a lemez is körülbelül egyszerre fog kikerülni a közönség elé, ami a jövő év eleje magasságában várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8913944896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum