RockStation

Huszonöt perces dal felvételére készül Dave Grohl

2018. május 16. - theshattered

0foofighters2017_27_eredmeny.jpgÚgy néz ki, Dave Grohlnak nem elég a Foo Fighters körüli pörgés, még van energiája egyéb kihívások után is nézni. A legfrissebb agyszüleményében egy huszonöt perces dal fogant meg, melyet egymaga tervez majd felvenni, azaz ő fog feljátszani minden hangszeres részt, ráadásul mindegyiket egy nekifutásra.

"Van egy stúdióm EastWestben, Los Angelesben, ahol egy csomó hangszert fel fogok állítani - néhány dobcuccot, egy rakat gitárt, basszust, ritmust, leadet. Megnyomom majd a gombot és az óra el fog indulni. Felveszem az első dobrészt, majd átszaladok a következő dobcucchoz, amit az elsőre fogok rávenni. Aztán ugyanazt fogom tenni a gitárokkal, mindegyik egy külön pillanatot fog kapni a hangszeres részekben.

A legjobb az lesz az egészben, hogy mindezt több kamerával fel fogjuk venni, így a végén azt fogod hallani, hogy egy dalt huszonöt percig játszanak, hat külön Dave Grolh játssza majd mindegyik hangot minden egyes hangszeren, mindezt egyetlen nekifutásra.

Ha fel akarok venni egy huszonöt perces hangszeres darabot, megírok minden zenét, feljátszok minden hangszert, lefilmezzük, majd képzeld, nem fog soha megjelenni? Meg fogom tenni. Mert megtehetem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1813953918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum