RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.20

2018. május 20. - sunthatneversets

ghost_band_2018_3.jpg

Újra hétvége, újra itt a RockStation heti dalválogatása. Benne poros déli rock, indusztriál nagyágyú, rockos ABBA, jófajta hazai black metal és bizarr kollaboráció.

CLUTCH - Gimme The Keys


Szeptemberben jön majd a Book Of Bad Decisions című új Clutch-lemez, melynek már több dala is ismert, lévén, hogy élőben rendesen ki lettek próbálva, mielőtt lemezre kerültek volna. A Gimme The Keys (bár lehet tévedünk) nem volt ezek között. 


NINE INCH NAILS - God Break Down The Door


Június 22-én érkezik a Nine Inch Nails legújabb anyaga, a Bad Witch című EP. A csomagról, hogy addig se éhezzenek a rajongók, a jó Trent Reznor és társai kiadtak egy dalt, a God Break Down The Door címűt.


GHOST - Dance Macabre


Meglehetősen érdekes módon debütált a Ghost új dala, a Dance Macabre. A zenekar hamarosan Prequelle címmel érkező új lemezének ezen tétele ugyanis egy Instagram sztori töredékeiből tevődik össze, amiben igazi rocksztárok, színészek, sportolók hallgatják az új dalt. Feltűnik többek között Kirk Hammett a Metallicából, Charlie Benante az Anthraxből, Phil Anselmo és M. Shadows az Avenged Sevenfoldból.


SEAR BLISS - Shroud


Júliusban új kiadónál, a Hammerheart Recordsnál fog megjelenni a Sear Bliss új nagylemeze, a Letters From The Edge. Kicsiny hazánk egyik, ha nem "a" legjobb, már negyed százados múltra visszatekintő black metal csapatától már elérhető lett egy friss tétel, a Shroud, melynek a videóját Kovács Attila gitáros készítette.


UNIFORM & the BODY - Come And See


Rhode Island-i experimentálisok találkoznak a New York-i indusztriálisokkal. Azaz közös anyagot adki június 8-án a the Body és a Uniform Mental Wounds Not Healing címmel. Bizarr és súlyos lesz a végeredmény. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3413983530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Metaaal 2018.05.21. 17:50:23

Az új Ghost nótának is itt a helye.Aha.

NZperX 2018.05.23. 13:04:05

A négy - maga műfajában - egészen kiváló dal mellett vajon mi indokolja az egészen ótvarszégyen ghost-dal beválogatását? Dedó szintű dal, kisiskiolás zenélés, matinérajzfilm sound.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum