RockStation

Szeptemberben érkezik az új Anaal Nathrakh lemez

2018. május 22. - theshattered

nathrakh_1352022586.jpgA New Kind Of Horror lesz a címe az Anaal Nathrakh új nagylemezének, melyet szeptember 28-án terveznek majd megjelentetni. A várhatóan tízdalos album dalszövegeit olyan témák ihlették, mint az első világháború, a kortárs politika és D.H. Lawrence levelei. Ha minden jól megy, az első kislemez hamarosan hallható is lesz.

"Ez nem egy vidám album lesz, hanem egy keserű, bosszúszomjas, szarkasztikus, cinikus, agresszív, elszörnyülködött, megrémült, elborzadt és borzasztó anyag egyenlő arányban. Mindezek felett emberi lesz, ez lesz az, ami összeköti ezeket. Annyira szókimondó lesz, amennyire csak lehet.

Természetesen nagyon sok dolog befolyásolja az albumainkat, de ez a természetes következménye annak, akik vagyunk. Az A New Kind Of Horrorról már korábban is tudtuk, hogy egy teljesen önálló dolog lesz. Nem kell, hogy bármivel is összehasonlítsuk, mivel számunkra egy külön kategóriát képez."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3513991050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum