RockStation

Szünetelteti a munkásságát a Morgoth

2018. május 25. - theshattered

morgothbandmay2018_638.jpgSzemélyes és szervezési okokból szünetelteti a zenélést a német death metal alapvetés Morgoth. A csapat ezt nem feloszlásnak tekinti, lehetséges, hogy valamikor vissza fognak térni a deszkákra, de az biztos, hogy az nem mostanában lesz.

Sebastian Swart, gitár: "Egy jó ideje már nem tudunk elég rugalmasak lenni zenekari szinten. A legfőbb ok, hogy Németország különböző pontjain élünk. Az én személyes okaim pedig, hogy masszív és többszörös hallásgondjaim vannak, ráadásul a munkám miatt is külföldre kell majd költöznöm."

Harry Busse, gitár: "Ez a döntés egyikünknek sem volt könnyű, de ebben a pillanatban ezt muszáj volt meglépni. Az eredeti ötlet még 2011-ben az volt, hogy a Cursed huszadik évfordulójára játszunk néhány koncertet. A tény, hogy további hét évig nyomtuk és hogy kiadtuk az Ungod lemezt is, nem egy olyan valami volt, amivel számoltunk volna akkor. De élveztük minden pillanatát, így köszönjünk a rajongóinknak, a Century Media Recordsnak, a menedzsmentünknek és a Clandestine Musicnak az éveken át tartó támogatást."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6514000384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum