RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.21

2018. május 27. - sunthatneversets

fish_foto.jpg

Hiába a dögmeleg, itt van sör mellé a RockStation heti dalmegosztása. Benne fűszagú stoner/doom, ifjonti rap-metal, hazai hard-pop, germán kőmetál és grindcore agyszaggatás.

SLEEP - Leagues Beneath


Egy új, tizenhat perces dalt, a Leagues Beneath címre hallgató monstrumot tett közzé a Sleep. A stonerek ezen dala, mely egyébként nem található meg a The Sciences című új nagylemezen, az Adult Swim oldalán, az Adult Swim's Singles sorozatában debütált.


HYRO THE HERO - Bullet


Ha valaki szereti a RATM munkásságát lehet, hogy a Hyro The Hero is bejön neki, noha csak elemeiben hasonlít a két muzsika. A csapat új albuma június végén érkezik Flagged Channel címmel. Erről itt feljebb a Bullet című dalt rap-metálkodják el.


FISH! - Zenéd is milyen?


Friss dalt és videót készített apró hazánk egyik legbulisabb rockzenekara, a Fish!. A Zenéd is milyen? a címből is magától értetődően ezúttal a legfrissebb zenekészítési tendenciáknak és lemezlovasoknak tart görbetükröt, miközben olyan húzása van az egésznek, mint egy gőzekének.


PRIMAL FEAR - Hounds Of Justice
 


Augusztus 10-én jelenik meg a német metal-veterán Primal Fear legújabb nagylemeze Apocalypse címmel. Trve metalistáknak kötelező az anyag, amelyről a Hounds Of Justice című dal már csekkolható is.


FULL OF HELL - Collateral Damage


Közös kislemezzel állott elő a két grindcore agyszaggatás, a Full Of Hell és az Intensive Care. Az 512 darabra limitált vinyl már egyből el is kelt az utolsó szálig, viszont maga a dalcsokor meghallgatható lett mindenki számára. Érdekesség: a Full Of Hell a Brutal Truth epikus szerkezetű - 4 másodperces - Collateral Damage-ét is előszedte átgondolásra ezen az ötszámos pusztításon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9814005904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum