RockStation

Nem külsős arcokkal, hanem különböző producerekkel készül az új Korn album

2018. május 29. - theshattered

jonathan-davis-solo-lp-95ebf92e-d03b-4b89-8f11-2e53f9e823d2.jpgA múlt hét péntekjén szólóalbummal jelentkezett Korn frontember, Jonathan Davis a napokban adott interjúját kicsit félreértelmezte a világsajtó. Az új album munkálataiban ugyanis nem külsős emberek, hanem különböző producerek segédkeznek be, ami azért valljuk be, tényleg egy kicsit más tészta. Az énekes ki is fejtette a véleményét ezzel kapcsolatban.

"Munky és Head különböző producerekkel dolgozik. Kibaszottul gyűlölöm az Internetet, ember! Ha azt mondom, hogy 'Hé, a srácok néhány emberrel közösen dolgoznak', ők azt mondják 'Ó, dalszerzőket alkalmaznak és szarok.' Kibaszottul utálom ezt! Két producerrel dolgoznak. Mi írunk mindent. És amikor befejezem ezt a szólóturnét, visszamegyek néhány napra, azt hiszem, júliusban és elkezdek írni velük. Csak a zenén dolgozunk. Így megy ez az egész. Még mindig mi írjuk a saját zenénket. Így van rendjén. Ne aggódjatok, nincs miért."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5914009232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum