RockStation

TOP 10 Alice In Chains-klip a YouTube szerint

2018. május 30. - KoaX

alice_in_chains_2018_2.jpg

Múltkor már megnéztük a Soulfly tíz legfelkapottabb klipjét a YouTube-on. Mivel nem egészen egy hónap múlva, egészen pontosan JÚLIUS 1-jén a Budapest Parkban játszik a legendás Alice In Chains így most őket vesszük gorcső alá.

Gondolom senki sem lep, hogy a tizedik helyen egy William Duvallal készült dal szerepel, ráadásul a legutolsó AIC albumról. A Stone masszív basszus témával gördít maga alá szépen lassan. Ennek hála a videót kicsivel több, mint 8 millióan látták már.

A kövek után egy könnyedebb égi szerzemény következik. A Heaven Beside You-t összesen 9,6 millióan látták eddig, ami azért nem rossz szám, de messze van még a dobogótól. 

A te döntésed, hogy folytatod-e a listát és nosztalgiázol velünk. Számomra az egyik legjobb AIC dal következi. A 10 milliós megtekintés felett járó Your Decision.

Szóval...itt vagy még. Mi is maradunk egy ideig, hiszen meg akarjuk nézni az I Stay Away klipjét, ha már 11 millió ember ugyan így tett.

15 milliós nézettségre már nincs mentség ugye? Nem meglepő, hogy innentől már csak a Layne-el készült dalok következnek. No Excuses.

Már majdnem 16 millióan látták sokunk kedvenc dalát a The Bones-t is, így szépen felkúszott a dalocska a listánk ötödik helyére.

Hatalmasat ugrunk a lyukba, de ez nem is meglepő. Már majdnem 25 millióan látták a Down In A Hole című eposzt.

Előbb ugrottunk nagyot? A dobogó harmadik fokára olyan dal került, amit már majdnem 46 millióan látták. A vietnámi háborúról szóló Rooster-re bátran kilehet mondani, hogy örök klasszikus.

Most megfogtok lepődni, de az ezüst érmes a sokak által kedvel Would? lett. Miért? A maga 49 milliós megtekintése igen szép, de messze elmarad az első helytől.

Az első helyhez vezető út rögös volt, de itt is hatalmasat ugrunk nézőszámban. Egyszerűen hihetetlen, de a Man In The Box-ot már több, mint 62 millióan látták. Brutális szám.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5014009954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum