RockStation

A japánok továbbra sem normálisak: most death metalos levesreklámot csináltak

2018. június 06. - theshattered

leves.jpgA japánokat, ha másért nem, furcsaságukért lehet csodálni, azaz hogy nem kell a szomszédba menniük, ha valami szép, magyar szóval élve weird dolgot kell kiagyalni. Például amikor a levesedet (tudod, az a kockába szárított hosszú tésztás, kolis ebéd levest) egy jó kis reklámmal akarod megturbózni. Egy death metal dallal például? Igen! Ők megcsinálták. Mi megkajáltuk! Nem a levest, hanem a reklámot. De a levest is. Ha nincs más.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5914025932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvp 2018.06.07. 11:06:51

Errol a zsacskosleves markarol azert azt erdemes tudni, hogy a klasszikus reklamokban egy csirkehuslevest evo csirke szerepel. (igen ahogy a viccben szerepel, palcikaval de legalabb metelttel eszi) Ez az emlitett aranyos bekebeli kannibal csibes reklam az evek soran mindenen szerepelt mar a sima busztol es villamostol kezdve a fuggesztett monorail-ekig. Ehhez kepest a fenti death metal alapu reklamjuk meg visszafogott is. :-)

theshattered 2018.06.07. 11:39:56

@kvp: Wow, köszi az infót! :) Akkor tényleg nem százas a cég, de legalább odafigyelnek rájuk :D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum