RockStation

Barbears - Új szöveges videóval mutatja be friss tagját a medve-csapat

2018. június 06. - sunthatneversets

barbears_2018.jpg

Megemelkedett a stoner metalos Barbears létszáma: a hazai underground színtér egy ismert arca ragadott mikrofont a szegedi banda soraiban, aki egy szöveges videóval megerősített új dal keretein mutatja be tudását.

Öt fősre bővült a Napfény Városának egyik metálbrigádja, a Barbears frontemberének szerepét immár Bogár Ákos tölti be, aki a vajdasági Sequence sorait is erősíti. Az eddigi vokalista, Blanár Levente ezután csak a gitározásra koncentrál a bandán belül.

A megújult felállást egy tavaly novemberben már közzétett új dal, a Sword Of Starlight újra felvett változata mutatta be egy szöveges videó kíséretében. A Sword Of Starlight, amely kiválóan ötvözi a Barbears erősségeit, a kalapálós metál-riffeket a blues-os szólókat és a pszichedelikus elszállásokat, a banda 2015 nyarán megjelent Enter The Bear című lemezének folytatásához megjelentetett első hivatalos beharangozó, azonban a zenekar Facebook-oldalán látható videók a próbákról azt mutatják, hogy nagy lendülettel folyik a munka a medvebarlangban. A kibővült Barbears a nyár folyamán több fesztiválon is megmutatja magát, fellép majd az Alpárfeszten, a MagasFüvesParton és a Malomfesztiválon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2114026574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum