RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.23

2018. június 10. - sunthatneversets

as_i_lay_dying_1.jpg

Strandidő, hideg sör, adj egy ötöst! A strand és a sör mellé ma kizárólag az USA küldöttei szolgáltatják a zenét. Lesz itt újvonalas thrash, börtönévek után újjáéledt metalcore, cipőbámulós alter rock, egy kis szólóprojekt és ajtóberúgós hardcore is. 

 POWER TRIP - Hornet's Nest


Az új vonalas thrash metal jeles képviselője a Power Trip nemrég járt nálunk a Trivium vendégeként, most pedig az Adult Swim singles collection részeként jelent meg új dalok a Hornet's Nets. Új lemezről egyelőre nem tudunk, de hátha ...


AS I LAY DYING - My Own Grave


Tim Lambesis a börtönből szabadulása (most nem mennénk bele részletesen, nálunk is részletesen van dokumentálva) után lengette be hogy viszatér az As I Lay Dying.  De a fene se gondolta volna, hogy a zenekar klasszikus tagságát gyűjti ismét maga mellé (főleg azután, hogy hamar lepattantak a börtönévek elején), azaz Jordan Mancino a doboknál, Phil Sgrosso és Nick Hipa gitáron, míg Josh Gilbert basszusgitáron áll most a frontember oldalára. lemez biztosan lesz előbb-utóbb, egyelőre csak egy új dal van, videóval My Own Grave címmel.  


NOTHING - Zero Day


A philadelphiai Nothing harmadik lemeze Dance On The Blacktop címmel augusztus 24-én a Relapse gondozásában. Ha valaki szereti a cipőbámulós, alteros rockmuzsikát feltétlen tegyen egy próbát felük. Fentebb a Zero Day című tétel egy faszányos videóval.


CHINO MORENO - Brief Excahange


Amíg készülget a friss Deftones lemez, addig Chino Moreno énekes is megpróbálja lekötni magát valami mellékessel. Például felvesz egy szólódalt a DC Comics Metal névre keresztelt sorozatához. Logikus, nem? Egész kellemes hallgatnivaló lett a Brief Exchange című szösszenet.


MADBALL - Rev Up 


Na, a végére valami ajtóberúgós: szóval itt egy új Madball-dal. Jövő pénteken érkezik a For The Cause című nagylemez, ez meg itt egy klippes előzetes, Rev Up címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7114033864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum