RockStation

A Ghost és a Candlemass játszott Metallicát, akiket a Deep Purple iktatott be

2018. június 15. - theshattered

ghostmass.jpgA címben olvasható kvázi névtűzijáték nem a véletlen műve, nem is lehetne az. Tegnap este volt a Polar Music Prize (amit a "zene Nobel-díjának" is neveznek) díjátadója Stockholmban, ahol beiktatásra került a Metallica egy újabb, természetesen nem kis nevekkel tarkított listába. A díj pénzösszeggel is jár, valamint persze egy gálaműsor is körített.


Az est vitathatatlanul legérdekesebb része volt, amikor a Ghost énekese, Tobias Forge a Candlemass és a Vargas & Lagola tagjaival kiegészülve játszották el a Metallica talán egyik legnagyobb slágerét, az Enter Sandmant, de színpadra léptek még a Lonely Dear, valamint Refused és a Scorpions / Motörhead (jelen esetben értsd: Dennis Lyxzén és Mikkey Dee) tagjai is. Előbbi a No Leaf Clovert és a Wherever I May Roamot, utóbbi duó a Whiplasht adta elő.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5114049704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum