RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.24

2018. június 17. - sunthatneversets

marilyn_manson_2017_tour_1000-920x603.jpg
Szóval megint itt a hétvége. Nem monndhatjuk, hogy nem ütött be a strandszezon, hiszen elég nehezen szedtünk össze a hét termésáből 5 dalt,   ... de lesz itt amerikai death/grind, szintén amcsi black metal, germán death és keményacél, valamint filmzenéhez dalt feldolgozó, híres shock-rocker.

IMPENDING DOOM - War Music


Jövő pénteken érlkezik az Impending Doom legújabb, az előzetesek alapján cseppet sem habkönnyű új nagylemeze, a The Sin And Doom Vol. II. Erről, hogy bizonyítsák, hogy az Everything's Fake-en kívül is van még üzemanyag az albumban, bedobták a közösbe a War Music című pihe-puha szösszenetet.


DEAFHEAVEN - Canary Yellow


Az Ordinary Corrupt Human Love című Deafheaven albumra még egy hónapot kell várni, de az urak nem hagyják, hogy ízelítő nélkül maradjon a rajongói sereg. Az ízelítő talán egy kicsit negatív túlzás, hiszen rögtön bő tizenkét percnyi témát halmoz fel a Canary Yellow című friss tétel, de mint tudjuk, ez náluk majdnemhogy átlagos hossz. 


OBSCURA - Emergent Evolution


A Diluvium után (mely a friss lemez címadója is), újabb dalt adott ki az Obscura. A július 13-án megjelenő korongról az Emergent Evolution lett szabadon csekkolható. 


U.D.O. - Rising High


Steelfactory címmel jön majd ki Udo Dirkschneider új nagylemeze. A kistermetű, jellegzetes hangú metallegenda és csapata augusztus 31-én adja ki a legfrissebb termést, melyről a hamisíthatatlanul metalos Rising High már le is csekkolható. 


MARILYN MANSON - Cry Little Sister


Marilyn Manson a bősz turnézgatás közben azért néha alkot is valamit. A legújabb műve a Gerard McMahon-féle Cry Little Sister feldolgozása (ugyebár mint ismert, nem áll távol tőle az átdolgozósdi), aminek eredetije egyébként a The Lost Boys (magyar címe: Az elveszett fiúk) filmzenéjeként lett ismert. A feldolgozást egy filmhez lehet majd kötni, a dal a jövő évre várható X-Men film, a The New Mutants filmzenéi között lesz megtalálható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5014053592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.17. 23:45:25

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum