RockStation

Hobo életmű koncertre készül

2018. június 19. - sunthatneversets

hobo_viharban_szulettem.jpg

Viharban születtem címmel életmű koncertet ad Hobo 2019. március 30-án a Papp László Budapest Sportarénában, melynek keretében egy előadásban felmutatja 50 évesnél hosszabb pályájának legfontosabb elemeit.

„Amivel kezdtem, a fekete blues, a Stones, a Doors, Hendrix magyarra fordított számait, a Hobo Blues Band számomra legfontosabb dalait, a költészet szolgálatát és tiszteletét, ami gyermekkorom óta végigkíséri életemet és legújabb művem, a „Hé, Magyar Joe” lemez egy részét, ami szeptemberben jelenik meg és novemberben kerül színpadra a Nemzeti Színházban.”

A műsorban fellép Hobo néhány új és régi alkotótársa, többek között Póka Egon és Tátrai Tibor, de ott lesz Deák Bill Gyula és Cserhalmi György is. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5714057344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum