RockStation

Jótékonysági célokra ajánlotta fel a Polar Musicos bevételét a Metallica

2018. június 19. - theshattered

0metallica2018_06_eredmeny.jpgA Metallicától nem áll távol a jótékonyság, elég csak a hazai koncert előtti adományozásra gondolni. Ez be kell szorozni annyival, ahány koncertet tolnak és máris az egeket veri a jóarcfaktor. A nemrégiben elnyert "zenei Nobel-díjnak" is nevezett Polar Music Prize bevételei is ilyen célokra lettek felajánlva.

Az egymillió svéd koronát kitevő, azaz kb. 130000 dolláros (kb. 31,5 millió forintnyi) összeget háromfelé szeletelve osztották el, a fele a Stockholm City Mission nevű, hajléktalanokat támogató szervezetnek, negyede World Childhood Foundationnek lett felajánlva, melyet Szilvia svéd királyné alapított, a maradék negyede pedig Afghanistan National Institute Of Musicnak megy, akik mellesleg idén szintén részesedtek a Polar Music Prizeból, csak a klasszikus zenei vonalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7314057520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum