RockStation

Corey Taylor szerint Iowa-súlyú lesz az új Slipknot-lemez

2018. június 22. - theshattered

0slipknot2015_34.jpgMég persze erőteljesen a dalírási fázisban van az új Slipknot lemez (sőt, Corey Taylor épp a Stone Sourral turnézik, hétfőn nálunk is fellépnek majd!), de az énekes már most el tudja mondani az anyagról: erőteljesen a 2001-es mestermű, az Iowa ízeit fogja magán viselni. Ezt a Kerranggal készített kérdezz-felelek alatt árulta el, teljes videó lentebb.

"Még csak a demo fázisban van, de már nagyon komoly terveink vannak - és ezt azért mondom, mert úgy lehet a legjobban Istent megnevettetni, ha hangosan kimondod a terveidet - hogy jövő év elején bemegyünk a stúdióba és nekiállunk ennek az anyaszomorítónak. Most tizenhat dalunk van készen és kib*szottul veszélyesek! Szerettem a .5: The Gray Chapter lemezt, de ehhez képest az már senkit nem fog érdekelni.

Iowa súlyú lemez lesz. És el kell majd indulnom, megturnéztatni ezt az én koromban - nem fogom kibírni! Nagyon-nagyon izgatott vagyok miatta, egyfolytában kapcsolatban vagyok a Slipknotos srácokkal. Clownnal minden nap, vagy minden második nap beszélek. Beszéltem már Jimmel, V-mannel, Jayjel, Mickkel, Craiggel, Chrisszel, Siddel. Mindannyian nagyon-nagyon-nagyon fel vagyunk spannolva miatta, nagyon frankón összeállt a cucc. Szóval készüljetek 2019-re, ami furcsa módon az első lemezünk huszadik évfordulója lesz. Komoly dolgok következnek majd! Nem fogunk viccelni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5714063243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2018.06.22. 23:15:45

Addig tűkön ülök. :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum